Eén contactpersoon voor uw beveiliging en diverse bouwtechnieken

Dat Wellens Security Solutions gespecialiseerd is in alle vormen van beveiliging, zowel voor particulieren als bedrijven, is voor u wellicht geen nieuws. Wist u echter dat wij ook een zusterbedrijf hebben dat zich ontfermt over diverse bouwtechnieken? Wij stellen B-Tech Group alvast graag aan u voor.

B-Tech Group als voor partner voor uw bouwtechnieken

B-Tech Group is de korte benaming voor building technologies en dat is ook precies waar ons zusterbedrijf goed in is. Kort samengevat streeft B-Tech Group ernaar om uw (bedrijfs)gebouw optimaal te laten fungeren. Zij verzorgen alle elektrische installaties en plaatsen de voorzieningen voor hernieuwbare energie.

Het team van B-Tech Group bestaat uit verschillende technische profielen, van koeltechniekers tot installateurs van sanitair. Wenst u honderd zonnepanelen te plaatsen op het dak van uw gebouw, een doordacht ventilatiesysteem dat aangepast is aan uw sector of een kantoorgebouw met sanitair op elke verdieping? Steeds zorgen de vakmannen van B-Tech Group voor een oplossing op maat.

Wenst u meer te weten over de activiteiten van B-Tech Group? Neem dan zeker een kijkje op de website of neem vrijblijvend contact op.

Samenwerking tussen B-Tech Group en Wellens Security Solutions

Hoewel B-Tech Group vooral in dienst van bedrijven werkt, zijn de diensten ook voor particulieren ook voor particulieren beschikbaar. Net zoals ook Wellens Security Solutions zowel voor woningen als bedrijfsgebouwen beveiliging voorziet. De samenwerking tussen beide zusterbedrijven heeft bovendien enkele duidelijke voordelen.

Als opdrachtgever heeft u namelijk één duidelijke contactpersoon voor al uw bouwtechnieken en volledige beveiliging. Onze teams werken vaak samen en kunnen de timing perfect op elkaar afstemmen, waardoor de werkzaamheden nóg vlotter en efficiënter verlopen.

Geïnteresseerd door deze uitgebreide service of wenst u meer informatie?
Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende afspraak.