Toegangscontrole

Toegangscontrolesystemen zijn dé toekomst op het gebied van veiligheid. Ze stellen u in staat om vooraf te bepalen wie wel of geen toegang heeft tot een bepaalde locatie. Dit wordt logischerwijs vaak toegepast bij bedrijven en parkings, maar kan ook voor uw woning een meerwaarde zijn. Er zijn namelijk een aantal specifieke voordelen aan verbonden:

 

  • Specifieke toegang: Het eerste voordeel ligt voor de hand, specifieke toegang voor bepaalde personen. Wilt u bijvoorbeeld dat er maar een paar personen naar binnen mogen? Dan is dit heel makkelijk te programmeren via deze technologie. Iedereen die op de toegangslijst staat, heeft dan heel makkelijk toegang. Dat terwijl overige mensen niet naar binnen kunnen komen.
  • Sleutel tijd? Verleden tijd! Wie werkt met elektronische toegangscontrole heeft helemaal geen sleutel meer nodig. Je huissleutel verliezen behoort dus definitief tot het verleden.
  • Op tijden instelbaar: Daarnaast is het een optie om bijvoorbeeld specifieke tijden in te stellen. Bent u bijvoorbeeld op reis of is er niemand thuis op vaste tijdstippen, dan kan u de toegang op deze momenten ook ontzeggen.
  • Flexibel: Het fijne van toegangscontrolesystemen is dat ze heel flexibel zijn. Zo is het bijvoorbeeld goed mogelijk om openingstijden aan te passen of om nieuwe personen toegang te verlenen tot de desbetreffende locatie. Het is daarmee niet zo dat het systeem muurvast zit na de eerste keer programmeren. Integendeel zelfs. De flexibiliteit speelt een grote rol in de totale waarde van dit product.

Verschillende vormen van toegangscontrolesystemen

Daar waar de eerdergenoemde voordelen gelden voor alle verschillende vormen van toegangscontrolesystemen die we aanbieden, zijn er ook nog verschillende opties binnen de systemen zelf mogelijk. We hebben het dan over de manieren van identificatie om toegang te krijgen. De opties op dat gebied zijn:

  • Code: Door middel van een specifieke toegangscode gaan de deuren voor u open. Het is belangrijk om deze code veilig te bewaren. Deze vorm van een toegangscontrolesysteem is traditioneel de meest populaire.
  • Vingerafdruk: Daarnaast is het ook een optie om voor de bekende vingerafdruk te kiezen. Aangezien iedere vingerafdruk uniek is, is dit een perfecte manier om mensen toegang te verlenen tot een specifieke locatie.
  • Gezichtsherkenning: Als derde optie is er nog gezichtsherkenning. Dankzij de technologie van tegenwoordig is het mogelijk om op basis van het gezicht ergens binnen te komen. Opnieuw een zeer veilige optie qua toegangscontrolesysteem.

Toegangscontrolesystemen van Wellens Security Solutions

Bent u op zoek naar een manier om alleen een specifieke groep personen toegang te verlenen tot uw woning? Dan raden we u aan om even contact met ons op te nemen. Voor u het weet is uw eigen toegangscontrolesysteem klaar voor gebruik! Bij Wellens Security Solutions bent u aan het juiste adres. Ons bedrijf is gevestigd in Wetteren, nabij Gent, maar helpt u graag in een ruimere regio verder met het plaatsen van toegangscontrolesystemen. Daarnaast voorzien wij graag de integratie met het gewenste systeem, eventueel gecombineerd met een intercom of de klassieke videofonie.

Benieuwd naar de prijs van kwalitatieve en betrouwbare toegangscontrole? Wij bezorgen u graag een correcte offerte. Zo weet u precies hoeveel het kost om een toegangscontrole te plaatsen.

Videofonie

Een belangrijke optie om uw toegangscontrole thuis op punt te zetten, is videofonie. Via de gebruikte systemen bij Wellens Security Solutions kan u namelijk te allen tijde zien wie bij u aan de deur staat of stond. Zelfs als u zelf niet thuis bent. Bovendien worden de beelden automatisch opgeslagen. 

Ben u wel thuis en krijgt u gewoon bezoek van vrienden? Ook dan is de videofonie handig. Met een simpele druk op uw smartphone kan u uw bezoek namelijk toegang verlenen tot de woning.

Interesse in toegangscontrole
voor particulieren?