Over ons

Wellens Security Solutions is opgericht door Aäron Wellens die enorm gepassioneerd is door veiligheid en technologie. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring binnen de sector, zodat hij de dag van vandaag als deskundige op de markt kan staan.

De waarden van dit bedrijf worden hoog in het vaandel gedragen en worden dan ook écht nageleefd. Het zijn mooie woorden die dan ook effectief gevolgd worden door daden.

Als u op zoek bent naar een gepersonaliseerde aanpak van A-Z, dan bent u bij ons aan het goede adres! Dit wil zeggen geen overbodige kosten want onze systemen zijn steeds veranderbaar op maat van uw noden die ten allen tijden kunnen wijzigen.

Wellens Security

Onze missie

Het is onze missie om een innoverende beveiligingsonderneming te zijn die het vertrouwen biedt aan zijn klanten om in onveilige situaties onmiddellijk gealarmeerd te worden. Onze klanten kunnen hun woon- en werkomgeving als veilig en beschermd beschouwen.

We bieden persoonlijke en kwaliteitsvolle beveiligingsconcepten aan waarbij we veel belang hechten aan hoogtechnologische materialen, een goed opgeleide alarminstallateur en een samenwerking op lange termijn. Daarbovenop kunnen wij er ook voor zorgen dat onze installaties binnen uw interieur passen.

Betrouwbaar

Bij ons geen onnodige kosten of verrassingen, maar duidelijke transparante communicatie

24/7

Dag en nacht bereikbaar voor dringende interventies

Innoverend

Wij bieden de nieuwste hoogtechnologische oplossing aan

Service

Wij zijn er voor u!
Voor, tijdens en na de werken

Interesse in onze
beveiligingsoplossingen?