Alarmsystemen
voor bedrijven

Voel u helemaal veilig in uw kantoor of bedrijfsgebouw en laat een alarmsysteem plaatsen. Wellens Security Solutions staat graag in voor de installatie van alarmsystemen voor bedrijven. Hier zijn dan ook heel wat voordelen aan verbonden:

 

  • Een alarmsysteem werkt reactief. Wanneer een ongewenste gast uw bedrijf probeert te betreden, gaat het alarm af en wordt u gewaarschuwd.
  • Daarnaast werkt het ook preventief aangezien inbrekers gebouwen met een alarmsysteem meestal vermijden. Zorg er dus voor dat aan de buitenkant van uw bedrijfsgebouw duidelijk te zien is dat er een beveiligingssysteem aanwezig is.
  • Een derde voordeel waarom u een alarmsysteem moet kopen, is omdat het gunstig is voor de verzekering. Verzekeraars geven soms korting op de verzekeringspremie voor de inboedelverzekering wanneer u gebruik maakt van een alarminstallatie. Dat komt omdat de verzekeraar weet dat het risico op inbraak daalt wanneer u uw woning beveiligt. Deze regeling geldt doorgaans uitsluitend voor vennootschappen.
Alarmsysteem kopen | Alarmsysteem plaatsen | Alarmsystemen

Welke alarmsystemen zijn er op de markt?

Er kan gekozen worden tussen een bedraad, draadloos of hybride systeem. Men spreekt over een bedraad systeem als er al kabels zijn voorzien. Een combinatie tussen een bedraad en draadloos systeem, noemt men hybride.

De systemen kan je makkelijk activeren of deactiveren van op afstand en zorgen voor een hoog veiligheidsgevoel thuis of op kantoor.

Professionele alarmsystemen

Bij Wellens Security Solutions is het onze bedoeling om iedere klant een ultiem veilig gevoel te bezorgen.
Zowel thuis in eigen woning als ook op kantoor. Vandaar ook dat wij kiezen voor een professionele aanpak. Onze alarmsystemen zijn veelvuldig getest op betrouwbaarheid en effectieve werking.

Voor meer informatie over onze alarmsystemen voor bedrijven kunt u contact opnemen via ons contactformulier. Wij installeren alarmsystemen in heel Vlaanderen.

Interesse in alarmsystemen
voor bedrijven?