Alarmsystemen
voor particulieren

Tegenwoordig schenken we steeds meer aandacht aan comfort in onze woning zodat we thuis kunnen genieten en ontspannen. Een echt geborgen gevoel begint bij een gevoel van veiligheid! Bovendien hoeft u voor een verhoogd veiligheidsgevoel geen half fortuin te besteden.

Het is van groot belang dat u zich in en rondom uw woning veilig voelt. Wapen uzelf tegen verrassingen met uw eigen digitale huiswacht waar u dag en nacht met kan verbinden vanop elke afstand. Het is snel gebeurd dat u het raam laat openstaan en dan is een alarmsysteem meteen uw redding. Net als camerabewaking maakt ook een kwalitatief alarmsysteem deel uit van de professionele inbraakbeveiliging die we aanbieden.

Het grootste voordeel is dat een alarmsysteem bewoners een gevoel van veiligheid geeft. Met een alarm hoeft u zich geen zorgen te maken op gebied van inbraakveiligheid. Voor optimale beveiliging kunt u er ook voor kiezen om, samen met uw alarmsysteem, camerabewaking te laten installeren.

Waarvoor u ook kiest, bij Wellens Security Solutions zit u altijd goed. Wij helpen u met veel plezier bij het het kopen en installeren van een alarmsysteem. Wilt u meer informatie over de installaties en andere zaken? Lees hier alles over onze inbraakbeveiliging.

Alarmsysteem kopen | Alarmsysteem plaatsen | Alarmsystemen
Alarmsysteem kopen | Alarmsysteem plaatsen | Alarmsystemen

Welke alarmsystemen kopen?

Er zijn heel wat verschillende soorten alarmsystemen die u kunt kopen. Zo kunt u kiezen tussen een draadloos en bedraad systeem. Een draadloos systeem is eenvoudig te installeren aangezien u geen elektriciteitsaansluiting nodig heeft. Bij een stroomstoring blijft uw huis dus goed beveiligd.

Een bedraad systeem wordt geplaatst als er kabels zijn voorzien. Mensen kiezen vaak voor deze optie omdat de radiogolven van een draadloos systeem verstoord kunnen worden. Doordat de componenten hier met kabels zijn aangesloten, zal u nooit te maken krijgen met een storing. Toch zijn beide alarmsystemen even betrouwbaar. Een derde opties is een hybride systeem. Dat is de combinatie van een bedraad en draadloos systeem. Alle opties zijn makkelijk te activeren en deactiveren vanop afstand en geven u een ultiem veiligheidsgevoel.

Bij Wellens Security Solutions willen we slechts één ding: iedere klant een veilig gevoel bezorgen. Zowel thuis als op kantoor. Daarom kiezen wij voor een professionele aanpak. Al onze systemen worden nauwkeurig getest op effectiviteit en betrouwbaarheid en met onze jarenlange ervaring staan wij in voor het plaatsen en onderhouden van uw alarmsysteem. Dat doen we uiteraard zonder schade te berokkenen aan uw woning.

Wellens Security Solutions is gevestigd in Wetteren, nabij Gent, maar helpt u graag verder in een ruimere regio. Interesse?
Neem dan contact op met Wellens Security Solutions. 

 

Interesse in alarmsystemen?