Toegangscontrole
voor bedrijven

Als ondernemer wil u zelf vlot toegang tot het bedrijfsgebouw, net zoals ook eventuele werknemers uiteraard toegang moeten hebben. Ongewenste gasten wilt u daarentegen buiten houden. Daarom is onze professionele toegangscontrole voor bedrijven een must. Wij hanteren namelijk diverse toegangscontrolesystemen, die ervoor zorgen dat u helemaal zelf beslist wie wel of niet het gebouw kan betreden.

Per ruimte die voorzien is van toegangscontrole kan u heel specifiek bepalen wie toegang krijgt. Er zijn ook verschillende tijden instelbaar, zodat het systeem erg flexibel is. De identificatie kan op verschillende manieren gebeuren. Zo installeren wij vaak toegangscontrole met een codeklavier of badge, maar dit is ook perfect mogelijk door het instellen van een vingerafdruk of gezichtsherkenning. Precies zoals u het kent van uw smartphone, maar dan om toegang te krijgen tot uw bedrijfsgebouw. Wij verzorgen ook de integratie met het gewenste systeem, de eventuele intercom en voorzien de mogelijkheid tot multi-sitebeheer indien uw bedrijf meerdere vestigingen zou hebben.

Niet alleen uw gebouw zelf, maar ook de bijhorende parkeerplaatsen afschermen? Lees meer over onze toegangscontrole voor parkings.

Videofonie

Een belangrijke optie om de toegangscontrole voor uw bedrijf op punt te zetten, is videofonie. Via de gebruikte systemen bij Wellens Security Solutions kan u namelijk te allen tijde zien wie zich aanmeldt bij het bedrijf. Bovendien worden de beelden automatisch opgeslagen. 

Krijgt u verwacht bezoek van een klant? Ook dan is de videofonie handig. Met een simpele druk op uw smartphone kan u uw bezoek namelijk toegang verlenen tot het gebouw.

Interesse in toegangscontrole
voor bedrijven?