Camerabewaking
voor bedrijven

Vreest u vandalisme of een inbraak in uw bedrijfsgebouw? Of blijft u graag op de hoogte van de werkzaamheden, ook als u zelf afwezig bent? Dankzij onze camerabewaking voor bedrijven bent u steeds op de hoogte van wat er zich afspeelt.

Onze camera’s reageren op beweging, wat ervoor zorgt dat elke verdachte passage op beeld staat. Ook ‘s nachts is dat het geval dankzij de ingebouwde infraroodverlichting. Ontdekt u pas achteraf dat er onregelmatigheden plaatsvonden? U kan het beeld tot 30 dagen nadien raadplegen in de bijgeleverde app.

Bij Wellens Security Solutions kan u rekenen op intelligente systemen, die perfect inspelen op uw noden. Zo hebben wij onder meer thermische camera’s, LPR-camera’s en ingebouwde VCA-analyse.

Camerabewaking
Camerabewaking

Schrikt inbrekers af

Zowel inbrekers als vandalen worden afgeschrikt door onze camerabewaking voor bedrijven. Zij zullen u sneller met rust laten door het verhoogde risico om betrapt te worden. De installatie heeft dus een sterke preventieve functie. Lees hier meer over inbraakbeveiliging via Wellens Security Solutions.

Mogelijkheid om alles terug te zien

Is er toch een inbraakpoging geweest in uw bedrijf? Hebben vandalen een muur beklad en ontdekt u dit pas de maandag nadien? Tot 30 dagen na de feiten kan u probleemloos de beelden raadplegen. Dit kan een eventueel onderzoek ook goed op weg helpen.

Reageren op beweging

Onze camerabewaking voor bedrijven maakt gebruikt van de allernieuwste innovatieve camera’s, die automatisch reageren op beweging. Zo wordt geen enkele verdachte of opvallende handeling gemist, zonder dat deze camera’s bediend moeten worden.

Interesse in camerabewaking
voor bedrijven?