Camerabewaking
voor particulieren

De camera’s reageren op beweging. Elke verdachte passage wordt dus gefilmd (ook ’s nachts, dankzij de ingebouwde infraroodverlichting). Beelden zijn tot 30 dagen na de feiten op uw smartphone of computer beschikbaar dankzij de meegeleverde smartphone app.

Camerabewaking werkt niet alleen ontradend voor vandalen en inbrekers. De beelden kunnen ook gebruikt worden als bewijsmateriaal bij criminele feiten. Een belangrijk onderdeel van de inbraakbeveiliging voor uw woning dus.

Bij Wellens Security Solutions installeren we intelligente systemen, die perfect inspelen op uw noden. Zo hebben wij onder meer thermische camera’s, LPR-camera’s en ingebouwde VCA-analyse.

Camerabewaking
Camerabewaking

Schrikt inbrekers af

Een van de belangrijkste redenen om voor beveiligingscamera’s te kiezen, is het feit dat ze inbrekers afschrikken. Op het moment dat deze de camera’s zien hangen, is er een grote kans dat ze afhaken. Ze gaan dan liever op zoek naar een huis waar minder maatregelen zijn genomen. Zo heeft camerabewaking al onmiddellijk een preventieve functie. Lees hier meer over inbraakbeveiliging via Wellens Security Solutions.

Mogelijkheid om alles terug te zien

Verder is natuurlijk het logisch voordeel van camerabewaking dat u alles kunt terugzien. Mocht er bijvoorbeeld een inbraakpoging geweest zijn, dan kunt u dit allemaal op beeld terugzien. Ongetwijfeld brengt dit verduidelijking van de situatie.

Reageren op beweging

Onze innovatieve camera’s hoeven niet bediend te worden en reageren volledig automatisch op bewegingen. Zo heeft u zeker niets gemist.

Interesse in camerabewaking
voor particulieren?