Videofonie

U mag nog het beste alarmsysteem hebben, toch voelen veel mensen zich onzeker als ze niet weten wie aan de deur staat. Ook u wil misschien niet voor iedereen de deur openen? Dankzij de kwalitatieve parlofonie of videofonie van Wellens Security Solutions behoort deze zorg tot het verleden.

Bij parlofonie beschikt u enkel over geluid en daarom kiezen de meeste klanten voor videofonie, waarbij ook scherpe beelden gemaakt worden. Zo ziet u wie er aan de deur staat, ook als u zelf niet thuis bent. Zo kan u steeds iets terugzeggen tegen de persoon die bij u aanbelt. Daarnaast is het ook een uitstekende vorm van inbraakpreventie. In veel gevallen gaan mensen met slechte bedoelingen eerst op verkenning. Als ze dit bij u zouden properen, staan ze herkenbaar op beeld. 

Videofonie zorgt dus voor een extra veiligheidsgevoel, maar ook verhoogd comfort. Zo is het mogelijk om de deur te openen via een knop op de smartphone, ook als u in een appartementsgebouw woont. Ontdek hieronder nog meer voordelen van videofonie.

Videofonie via je smartphone

Of u nu in de woonkamer bent, op reis of op uw werk, via uw smartphone ziet u steeds wie er bij u aan de deur staat. Bovendien neemt de camera ook alles af. Het schrikt ongewenste bezoekers af en biedt u een extra gevoel van veiligheid. Bovendien is de meerprijs van videofonie tegenover parlofonie sterk afgenomen de voorbije jaren.

Open de deur vanop afstand

U zit op een mooie zomeravond in de tuin en uw vrienden of familie komen nog op bezoek? Dan hoeft u heus niet tot aan de voordeur te stappen. Op uw smartphone ziet u namelijk wie er aanbelt en via die weg kan u ook eenvoudig toegang verlenen. Toengangscontrole is dan ook een erg handige functie bij videofonie.

Videofonie met oog voor design

Uiteraard staat uw veiligheid steeds centraal bij het installeren van videofonie, maar toch hebben wij ook graaf ook voor het design. Zo zorgen we graag voor een mooie touchscreen deurmonitor die bij uw woning past. Bovendien is ook draadloze videofonie een betrouwbare optie als bekabeling door omstandigheden niet kan.

Voor woningen & appartementen

Heeft u een woning met één voordeur en één deurbel? Dan is videofonie uiteraard geen probleem. Maar dat is ook het geval als u in een appartementsgebouw met heel wat bellen woont. Onze moderne videofoons kunnen vlot geïnstalleerd worden in de plaats van oude parlofoons en ook het sluitwerk wordt optimaal beveiligd.

Interesse in
videofonie?