Beveiliging van kunst en andere kostbare eigendommen

Tijdens de coronacrisis daalde het aantal woninginbraken tijdelijk, maar nu gaan de cijfers helaas weer in stijgende lijn. Mensen zijn weer vaker weg  van huis en dus ruiken dieven hun kans om toe te slaan. Een alarmsysteem of camerabewaking is dus zeker geen overbodige luxe en al helemaal niet als je dure spullen in huis hebt. We vertellen u dan ook graag iets meer over de beveiliging van kunst en andere kostbare eigendommen.

Specifieke beveiliging van kunst of juwelen

Niet alleen is het belangrijk om een exclusieve collectie goed te verzekeren, uiteraard wil u uw unieke eigendom ook beveiligen. Zoals deze week te lezen stond in de krant Het Laatste Nieuws wordt het soms zelfs opgelegd door de verzekeraar als preventiemaatregel. Door social media en andere bronnen weten de dieven vaak waar ze dure spullen kunnen vinden. Ze gaan dan ook doelgericht op zoek naar deze items, die een hoge verkoopwaarde hebben. Wist u namelijk dat juwelen nog steeds het favoriete doelwit zijn van criminelen, gevolgd door computeruitrusting en cash geld.

Voor de beveiliging van kunst of juwelen werken we met lokale bewegingsdetectoren, die gekoppeld zijn aan uw alarmsysteem. Door de snelle reactietijd worden verdachte bewegingen meteen opgemerkt. En uiteraard kunt u deze ruimte ook voorzien van camerabewaking en zelfs toegangscontrole. Zo kiest u zelf wie toegang heeft tot de ruimte waarin de waardevolle spullen zich bevinden. Hetzelfde geldt uiteraard voor de beveiliging van juwelen, kostbare erfstukken of andere spullen die u als waardevol beschouwt.

Contacteer Wellens Security Solutions

De details over de beveiliging van juwelen, kunstwerken en andere dure spullen geven we niet vrij op onze website. U weet uiteindelijk nooit wie er allemaal meeleest. Uiteraard kan u ons wel steeds contacteren om ter plaatse een risicoanalyse uit te voeren. Zo kunnen we samen met u bepalen welke beveiliging doeltreffend zou zijn.

Wenst u een afspraak voor de beveiliging van kunst, juwelen of andere kostbare eigendommen?
Neem dan nu contact op met Wellens Security Solutions en we ontmoeten elkaar binnenkort.