Reken op Wellens Security Solutions voor camerabewaking in uw bedrijf

Overweegt u om camerabewaking in uw bedrijf te voorzien, maar heeft u nog praktische vragen? Bij Wellens Security Solutions helpen we u graag verder met alle mogelijke veiligheidsvoorzieningen. Samen helpen we u om een inbraak te voorkomen door uw bedrijf zo optimaal mogelijk te beveiligen.

Waarom zou u kiezen voor camerabewaking in uw bedrijf?

Wie kiest voor camerabewaking in zijn bedrijf, houdt als het ware dag en nacht een oogje in het zeil. Onze professionele camera’s reageren op bewegingen en kunnen daardoor elke verdachte handeling registreren. Dat is logisch bij klaarlichte dag, maar ook ’s nachts kan u op betrouwbaar beeldmateriaal rekenen door de ingebouwde infraroodverlichting. Het spreekt voor zich dat de camera’s zowel binnen als buiten voorzien kunnen worden. Wij helpen u dan ook met het uittekenen van een plan om de beste locaties voor de camera’s te bepalen.

Wij begrijpen dat u niet dagelijks uw beelden kunt doornemen en soms merkt u pas later op dat er een inbraakpoging geweest is. Of dat men spullen heeft gestolen vanop uw eigendom. Daarom is het handig dat u in de app tot dertig dagen kunt terugkeren in de tijd.

Bij Wellens Security Solutions maken we uitsluitend gebruik van kwalitatieve merken en moderne installaties. Zo kan u zelfs gebruik maken van AI-technologie, waarbij de camera u, uw werknemers of zelfs de office dog herkent. Op die manier is nog sneller duidelijk wanneer onbevoegden zich op uw terrein begeven. Daarnaast hebben wij specifieke camera’s om op uw noden in te spelen, zoals bijvoorbeeld thermische camera’s, LPR-camera’s en ingebouwde VCA-analyse.

Naast camerabewaking in uw bedrijf ook andere veiligheidsvoorzieningen

Belangrijk om weten, is dat de camerabewaking in uw bedrijf slechts één element is in uw volledige bedrijfsbeveiliging. Bij Wellens Security Solutions kan u uiteraard terecht voor een doordachte totaalaanpak, gebaseerd op een grondige risicoanalyse van uw bedrijfssite.

Zo zal de camerabewaking in uw bedrijf vaak gecombineerd worden met een alarmsysteem. Met uw camera’s kan u dan wel ongewenste bezoekers in beeld brengen, een alarmsysteem zal hen ook effectief verjagen. Bovendien is het verplicht om kenbaar te maken dat u een alarmsysteem heeft, wat meestal al een afschrikeffect heeft op mensen met slechte bedoelingen.

Ook het gebruik van toegangscontrole kan u helpen om te bepalen wie toegang heeft tot welke ruimtes en wanneer dat het geval is. Het is een flexibel systeem dat u kan inzetten om uw medewerkers toegang te verlenen tot bepaalde zones van het gebouw, maar uiteraard ook om buitenstaanders te weren. Daarnaast bieden wij ook toegangscontrole voor parkings aan, volledig afgestemd op het gebruik en de indeling van uw bedrijfsparking.

Last but not least, is er ook nog onze brandbeveiliging voor bedrijven. Dit staat grotendeels los van de camerabewaking in uw bedrijf, maar is toch enorm belangrijk. Met onze professionele branddetectie- en blussystemen voorkomt u brandschade alvast zo optimaal mogelijk.

Samenwerken met Wellens Security Solutions

Wellens Security Solutions is al vele jaren een referentie in de installatie van professionele bedrijfsbeveiliging. Voor deskundig advies en een feilloze installatie van de camerabewaking in uw bedrijf bent u bij ons dus aan het juiste adres. Onze beveiligingsfirma is gelegen in Melle, dichtbij Gent, maar wij voeren werkzaamheden uit in heel Vlaanderen.

Camerabewaking in uw bedrijf of andere veiligheidsvragen?
Neem nu contact op met het team van Wellens Security Solutions.