Alarmsysteem Genk

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw alarmsysteem in Genk? Dan bent u bij Wellens Security Solutions aan het juiste adres! Wij zijn specialist in diverse beveiligingsvormen en bieden een doelgerichte aanpak op maat aan.

Alarmsystemen voor zowel bedrijven als particulieren

Wellens Security Solutions levert maatwerk voor zowel bedrijven als particulieren. Onze vakmensen komen graag bij u langs om samen de beste beveiligingsoplossing te bepalen. Ons doel? Een verhoogd veiligheidsgevoel voor u als klant, met een gebruiksvriendelijk alarmsysteem in Genk.

We zijn flexibel in zowel de toepassingen als de type alarmsystemen die we aanbieden. U kunt kiezen uit een bedraad, draadloos of hybride systeem. Een bedraad systeem maakt gebruik van bestaande kabels, terwijl een hybride systeem een combinatie ervan is. Al deze systemen zijn eenvoudig op afstand te activeren of deactiveren en bieden thuis of op kantoor een hoog veiligheidsgevoel.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in Genk?

Eerst en vooral functioneert een alarmsysteem reactief. Bij een poging tot inbraak gaat het alarm af en wordt u onmiddellijk gewaarschuwd. Daarnaast heeft het een preventieve werking, omdat inbrekers vaak plekken met een zichtbaar alarmsysteem mijden. Zorg er dus voor dat uw beveiligingssysteem duidelijk zichtbaar is aan de buitenkant van het gebouw.

Een derde reden om te investeren in een alarmsysteem is het voordeel bij uw verzekering. Sommige verzekeraars geven korting op de inboedelverzekering als u een alarminstallatie heeft. De kans op inbraak daalt, waardoor het risico voor de verzekeraar kleiner wordt. Deze regeling geldt vaak voor vennootschappen.

Bij Wellens Security Solutions kunt u niet alleen terecht voor alarmsystemen in Genk, maar ook voor andere beveiligingsoplossingen. Denk aan brandbeveiliging, toegangscontrole, camerabewaking en videofonie. Omdat elke klant unieke behoeften heeft, bieden we advies op maat voor iedere situatie.

Neem vrijblijvend contact op met Wellens Security Solutions

Bent u overtuigd van de voordelen van een alarmsysteem in Genk of heeft u nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We staan klaar om u te helpen met al uw beveiligingsvragen. Wellens Security is actief in heel Vlaanderen en Brussel en zet zich in voor de optimale beveiliging van uw pand.