Alarmsysteem Leuven

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw alarmsysteem in Leuven? Dan bent u bij Wellens Security Solutions aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in diverse vormen van beveiliging en bieden altijd een doelgerichte aanpak op maat.

Alarmsystemen voor zowel bedrijven als particulieren

Wellens Security Solutions levert maatwerk voor zowel professionals als particulieren. Onze vakmannen komen graag bij u langs om de beste beveiligingsstrategie te bepalen. Het doel? U een verhoogd veiligheidsgevoel bieden met een comfortabel en eenvoudig te bedienen alarmsysteem in Leuven.

We zijn niet alleen flexibel in de toepassingen, maar ook wat betreft het type alarmsysteem. U kunt kiezen uit een bedraad, draadloos of hybride systeem. Een bedraad systeem wordt gebruikt wanneer er al kabels aanwezig zijn. Een hybride systeem combineert een bedraad en draadloos systeem. Deze systemen zijn gemakkelijk vanuit afstand te activeren of deactiveren en zorgen voor een hoog veiligheidsgevoel thuis of op kantoor.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in Leuven?

Ten eerste werkt een alarmsysteem reactief: als een ongewenste gast uw woning of bedrijf probeert te betreden, gaat het alarm af en wordt u meteen gewaarschuwd. Daarnaast heeft het ook een preventieve werking omdat inbrekers gebouwen met een alarmsysteem over het algemeen vermijden. Zorg er dus voor dat aan de buitenkant van uw gebouw duidelijk zichtbaar is dat er een beveiligingssysteem aanwezig is.

Een ander belangrijk voordeel van een alarmsysteem is de gunstige invloed op uw verzekering. Verzekeraars geven soms een korting op de verzekeringspremie voor de inboedelverzekering wanneer u een alarminstallatie gebruikt. Dit komt omdat de verzekeraar weet dat het risico op inbraak daalt wanneer u uw woning beveiligt. Deze regeling geldt doorgaans uitsluitend voor vennootschappen.

Bij Wellens Security Solutions kunt u niet alleen terecht voor een alarmsysteem in Leuven, maar ook voor allerlei andere vormen van beveiliging. Of het nu gaat om brandbeveiliging, toegangscontrole, camerabewaking of videofonie, wij bieden een breed scala aan oplossingen. Omdat elke klant unieke wensen en behoeften heeft, bekijken wij elk geval afzonderlijk en bieden we gericht maatwerkadvies.

Neem vrijblijvend contact op met Wellens Security Solutions

Geïnteresseerd in de voordelen van een alarmsysteem in Leuven of heeft u vragen? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord en zijn actief in heel Vlaanderen en Brussel om de beveiliging van uw pand te optimaliseren.