Alarmsysteem Turnhout

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw alarmsysteem in Turnhout? Dan bent u bij Wellens Security Solutions aan het juiste adres! Wij zijn uw specialist in diverse vormen van beveiliging en bieden altijd een doelgerichte aanpak op maat.

Alarmsystemen voor zowel bedrijven als particulieren

Wellens Security Solutions biedt maatwerk aan voor zowel bedrijven als particulieren. Onze vakmensen komen graag bij u ter plaatse om de beste aanpak voor uw beveiliging te bepalen. Het doel? Een verhoogd veiligheidsgevoel voor u als klant, met uiteraard een comfortabele en eenvoudige bediening van uw alarmsysteem in Turnhout.

Wij zijn niet alleen flexibel in de toepassingen, maar ook in het type alarmsysteem dat wordt gebruikt. U kunt kiezen tussen een bedraad, draadloos of hybride systeem. Een bedraad systeem is geschikt als er al kabels aanwezig zijn, terwijl een hybride systeem een combinatie van bedraad en draadloos is. Deze systemen kunnen makkelijk vanop afstand worden geactiveerd of gedeactiveerd, en zorgen voor een hoog veiligheidsgevoel thuis of op kantoor.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in Turnhout?

Allereerst werkt een alarmsysteem reactief. Wanneer een ongewenste gast uw woning of bedrijf probeert te betreden, gaat het alarm af en wordt u meteen gewaarschuwd. Daarnaast werkt het ook preventief, aangezien inbrekers meestal afzien van gebouwen met een alarmsysteem. Zorg er dus voor dat aan de buitenkant van uw gebouw duidelijk te zien is dat er een beveiligingssysteem aanwezig is.

Een derde reden om een alarmsysteem aan te schaffen, is omdat dit gunstig kan zijn voor uw verzekering. Verzekeraars geven soms korting op de verzekeringspremie voor de inboedelverzekering wanneer u een alarminstallatie gebruikt. Dit komt doordat het risico op inbraak daalt wanneer uw woning beveiligd is. Deze regeling geldt doorgaans echter alleen voor vennootschappen.

Het is belangrijk om te weten dat u bij Wellens Security Solutions niet alleen terecht kunt voor een alarmsysteem in Turnhout, maar ook voor alle andere vormen van beveiliging. Of het nu gaat om brandbeveiliging, toegangscontrole, camerabewaking of videofonie, wij bieden oplossingen op maat. Iedere klant heeft specifieke wensen of noden, en daarom bekijken wij elk geval individueel en geven we gericht advies op maat.

Neem vrijblijvend contact op met Wellens Security Solutions

Overtuigd door de voordelen van een alarmsysteem in Turnhout of heeft u nog vragen voor ons team? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met al uw vragen. Wellens Security is actief in heel Vlaanderen en Brussel en staat dan ook klaar om de beveiliging van uw pand te optimaliseren.