Toegangscontrole, de toekomst op het gebied van veiligheid

Toegangscontrolesystemen zijn de toekomst op het gebied van veiligheid.
Ze stellen van tevoren vast wie wel of geen toegang heeft tot een bepaalde locatie.
Hoewel dit vaak wordt toegepast bij bedrijven en parkeerplaatsen, kan het ook handig zijn voor uw woning.

Hierbij enkele voorbeelden:

Specifieke toegang: Het eerste voordeel is specifieke toegang voor bepaalde personen. Als u liever wilt dat slechts enkele personen naar binnen kunnen, kan dit gemakkelijk worden geprogrammeerd met behulp van deze technologie. Iedereen op de toegangslijst heeft toegang, terwijl anderen geen toegang krijgen.
Vaarwel sleutels: Wie werkt met elektronische toegangscontrole heeft geen sleutel meer nodig. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het verliezen van uw huissleutel.
Tijdgebonden toegang: Bovendien kan men specifieke tijden instellen. Als u bijvoorbeeld op reis bent of als er niemand thuis is, kunt u de toegang op die momenten uitschakelen.
Flexibiliteit: Toegangscontrolesystemen zijn zeer flexibel, en dat is een groot voordeel. Het is mogelijk om openingstijden aan te passen of nieuwe personen toegang te geven tot bepaalde locaties. Het systeem zit niet vast na de eerste programmering, integendeel, flexibiliteit speelt een belangrijke rol in de totale waarde van het product.

Verschillende vormen van toegangscontrolesystemen
De bovengenoemde voordelen gelden voor alle verschillende vormen van toegangscontrolesystemen die we aanbieden, maar er zijn ook verschillende opties binnen de systemen zelf.
De manier waarop toegang wordt verkregen, speelt ook een belangrijke rol.

Dit zijn de opties:

Code: Door middel van een toegangscode gaan de deuren voor u open. Het is belangrijk om de code veilig te bewaren. Dit is de meest populaire optie.
Vingerafdruk: Een andere optie is het gebruik van vingerafdrukken. Elke vingerafdruk is uniek, dus dit is de perfecte manier om mensen toegang te verlenen tot een specifieke locatie.
Gezichtsherkenning: Als derde optie is er gezichtsherkenning. Dankzij deze technologie is het mogelijk om op basis van het gezicht toegang te krijgen. Dit is ook een zeer veilige optie.

Toegangscontrolesystemen van Wellens Security Solutions
Heeft u interesse in onze toegangscontrolesystemen? Neem dan contact met ons op!
We zijn gevestigd in Melle, in de buurt van Gent, en helpen u graag in de ruime regio!
Benieuwd naar de prijs van onze toegangscontrole? We bieden u graag een offerte op maat aan.