Toegangscontrole Oost-Vlaanderen /
Toegangscontrole West-Vlaanderen

Beveilig uw parking met slagbomen, betaalterminals en draaihaspels

Met Wellens Security Solutions plaatsen we al langer professionele toegangscontrole bij woningen en bedrijven in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. De gebruikte toegangscontrolesystemen zijn technologische hoogstandjes. Zo kan u vlot een toegangslijst vastleggen, verschillende uren met toegang instellen en die parameters ook vlot aanpassen. Om een ruimte of gebouw te betreden, wordt gebruik gemaakt van een code, vingerafdruk of gezichtsherkenning.

Beveiliging voor parkings en bedrijven

Nu gaan we echter nog een stapje verder om ook bedrijven of particulieren met een privéparking tegemoet te kunnen komen. In sommige gevallen wil u namelijk niet alleen toegangscontrole bij uw gebouw zelf, maar is ook beveiliging voor parkings aangewezen.

  • Plaatsen van slagbomen. Wij plaatsen duurzame en kwalitatieve slagbomen om uw parking af te sluiten van de buitenwereld. Zo kunnen ongewenste gasten geen plaatsen innemen op uw parking. De slagbomen worden vlot vanop afstand bestuurd en zorgen niet voor geluidshinder.
  • Plaatsen van betaalterminals. Uw parking enkel ter beschikking stellen van klanten of bezoekers? Dan kan u opteren voor de installatie van een betaalterminal of betaalkiosk. Dankzij de ingebouwde munt- en jetonvalidatie houdt u de plaatsen vrij voor uw eigen klanten. Uiteraard is het ook mogelijk om de parking op deze manier betalend te maken.
  • Plaatsen van draaihaspels. Wil u uw parking niet alleen voor voertuigen afschermen, maar ook voor fietsers en voetgangers? Dan is een draaihaspel, draaihekken of draaikruis wat u zoekt. Dergelijk voetgangerspoortje wordt ook vaak benoemd met de Franse term tourniquet. Het is de ideale toegangscontrole voor personen, al is uiteraard een bredere ingang voor rolstoelgebruikers of kinderwagens mogelijk.

 

Toegangscontrole voor parkings & andere toepassingen

De installatie van slagbomen, betaalterminals en/of draaihekkens is de ideale toegangscontrole voor parkings. Toch zijn er ook andere toepassingen mogelijk. Zo kunnen deze vormen van toegangscontrole eveneens ingezet worden om bedrijventerreinen of openbare domeinen af te sluiten van de buitenwereld.

Benieuwd naar de prijs van toegangscontrole voor voertuigen of personen, die kan toegepast worden voor de parking of het terrein van je onderneming? Of meer weten over onze verschillende soorten toegangscontrole voor bedrijven? Neem dan vrijblijvend contact op met Wellens Security Solutions, vraag een offerte op voor de toepassing die u wenst of lees hier nog meer over onze toegangscontrole voor parkings.

Ons beveiligingsbedrijf bevindt zich in Wetteren, nabij Gent, maar u kan in de volledige provincies West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen een beroep doen op onze expertise. Toegangscontrole kopen in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Draaihekken, slagbomen of betaalterminals plaatsen in Gent? Reken op Wellens Security Solutions!

Interesse in alarmsystemen
voor bedrijven?