Videofonie oplossingen

Ga voor veiligere videofonie oplossingen
Zelfs als u over het beste alarmsysteem beschikt, kan het nog steeds voor veel mensen onzeker aanvoelen wanneer ze niet weten wie er aan de deur staat.
Misschien wilt u ook niet zomaar de deur openen voor iedereen.
Gelukkig biedt Wellens Security Solutions hoogwaardige oplossingen op het gebied van parlofonie en videofonie, waardoor deze zorgen tot het verleden behoren.

Parlofonie en videofonie oplossingen
Bij parlofonie ontvangt u alleen geluid, maar de meeste klanten kiezen toch voor videofonie, omdat hiermee scherpe beelden worden vastgelegd. Op die manier kunt u zien wie er aan uw deur staat, zelfs wanneer u niet thuis bent. U kunt ook altijd iets terug zeggen tegen de persoon die aanbelt. Bovendien is videofonie een uitstekende vorm van inbraakpreventie. Vaak gaan mensen met slechte bedoelingen eerst verkennen. Als ze dit bij u proberen, worden ze duidelijk vastgelegd op beeld. Videofonie zorgt dus voor een extra gevoel van veiligheid, maar biedt ook verhoogd comfort. U kunt bijvoorbeeld de deur openen met een knop op uw smartphone, zelfs als u in een appartementsgebouw woont.

Hieronder vindt u nog meer voordelen van videofonie:

Videofonie op je smartphone
Of u nu in de woonkamer, op reis of op uw werk bent, u kan altijd via de smartphone zien wie er bij u aan de deur staat. Daarnaast neemt de camera ook alles op. Dit schrikt ongewenste bezoekers af en geeft een extra gevoel van veiligheid. Bovendien is het prijsverschil tussen videofonie en parlofonie de afgelopen jaren sterk verminderd.

Stijlvolle videofonie met oog voor design
Natuurlijk staat uw veiligheid altijd centraal bij de installatie van videofonie, maar wij hechten ook veel belang aan het design.
Daarom zorgen wij graag voor een prachtige touchscreen deurmonitor die perfect bij uw woning past.
Daarnaast bieden we ook betrouwbare draadloze videofonie aan als bekabeling om welke reden dan ook niet mogelijk is.

Bedien de deur op afstand
U bent aan het genieten van uw tuin, en uw vrienden of familie komen op bezoek? Het is niet nodig om helemaal naar de voordeur te lopen. Met uw smartphone kunt u namelijk zien wie er aanbelt en eenvoudig toegang verlenen. Toegangscontrole is een zeer handige functie bij videofonie.

Voor woningen en appartementen
Of u nu een woning heeft met één voordeur en één deurbel, of in een appartementsgebouw woont met meerdere bellen, videofonie is altijd mogelijk.
Onze moderne videodeurtelefoons kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd ter vervanging van oude parlofoons, en we zorgen er ook voor dat het sluitwerk optimaal beveiligd is.

Interesse in onze videofonie oplossingen? Neem contact met ons op!
We zijn gevestigd in Melle, in de buurt van Gent, en helpen u graag in de ruime regio!
Benieuwd naar de prijs van onze videofonie oplossingen? We bieden u graag een offerte op maat aan.