Videofonie oplossingen

Ga voor veiligere videofonie oplossingen

Zelfs als je over het beste alarmsysteem beschikt, kan het nog steeds voor veel mensen onzeker aanvoelen wanneer ze niet weten wie er aan de deur staat.
Misschien wil je ook niet zomaar de deur openen voor iedereen.
Gelukkig biedt Wellens Security Solutions hoogwaardige oplossingen op het gebied van parlofonie en videofonie, waardoor deze zorgen tot het verleden behoren.

Parlofonie en videofonie oplossingen

Bij parlofonie ontvang je alleen geluid, maar de meeste klanten kiezen toch voor videofonie, omdat hiermee scherpe beelden worden vastgelegd. Op die manier kan je zien wie er aan de deur staat, zelfs wanneer je niet thuis bent.
Je kan ook altijd iets terug zeggen tegen de persoon die aanbelt. Bovendien is videofonie een uitstekende vorm van inbraakpreventie. Vaak gaan mensen met slechte bedoelingen eerst verkennen.
Als ze dit bij jou proberen, worden ze duidelijk vastgelegd op beeld. Videofonie zorgt dus voor een extra gevoel van veiligheid, maar biedt ook verhoogd comfort. Je kan bijvoorbeeld de deur openen met een knop op je smartphone, zelfs als je in een appartementsgebouw woont.

Hieronder vind je nog meer voordelen van videofonie:

  • Videofonie op je smartphone: Of je nu in de woonkamer, op reis of op je werk bent, je kan altijd via de smartphone zien wie er aan de deur staat. Daarnaast neemt de camera ook alles op. Dit schrikt ongewenste bezoekers af en geeft een extra gevoel van veiligheid. Bovendien is het prijsverschil tussen videofonie en parlofonie de afgelopen jaren sterk verminderd.
  • Stijlvolle videofonie met oog voor design: Natuurlijk staat jouw veiligheid altijd centraal bij de installatie van videofonie, maar wij hechten ook veel belang aan het design. Daarom zorgen wij graag voor een prachtige touchscreen deurmonitor die perfect bij je woning past. Daarnaast bieden we ook betrouwbare draadloze videofonie aan als bekabeling om welke reden dan ook niet mogelijk is.
  • Bedien de deur op afstand: Je bent aan het genieten van je tuin, en je vrienden of familie komen op bezoek? Het is niet nodig om helemaal naar de voordeur te lopen. Met je smartphone kan je namelijk zien wie er aanbelt en eenvoudig toegang verlenen. Toegangscontrole is een zeer handige functie bij videofonie.
  • Voor woningen en appartementen: Of je nu een woning hebt met één voordeur en één deurbel, of in een appartementsgebouw woont met meerdere bellen, videofonie is altijd mogelijk. Onze moderne videodeurtelefoons kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd ter vervanging van oude parlofoons, en we zorgen er ook voor dat het sluitwerk optimaal beveiligd is.

Interesse in onze videofonie oplossingen? Neem contact met ons op!
We zijn gevestigd in Melle, in de buurt van Gent, en zijn zowel actief in West-Vlaanderen als in Oost-Vlaanderen.
Benieuwd naar de prijs van onze videofonie oplossingen? We bieden je graag een offerte op maat aan.