Wellens Security Solutions breidt uit dankzij twee overnames

Graag brengen we u fijn nieuws: Wellens Security Solutions breidt uit! Wij nemen namelijk de werking van twee beveiligingsbedrijven over. Het betreft twee vaste waarden uit de sector: Pro-Security uit Ronse en Zerisco uit Lokeren.

Vertrouwde topservice blijft

De klanten van Pro-Security en Zerisco kunnen voortaan rekenen op de vertrouwde topservice bij Wellens Security Solutions, net zoals onze klanten van het eerste uur. Onze uitvalsbasis blijft Wetteren, maar we opereren dus zeker ook in een ruimere regio.

Jefke Porrez en Bruno Van Damme, de zaakvoerders van Pro-Security en Zerisco, verdwijnen overigens niet uit de ondernemerswereld. Zij bundelen de krachten en storten zich voortaan op hun nieuwe passie: woningrenovaties. We wensen hen dan ook alle succes met deze nieuwe uitdaging.

Eerder dit jaar nam Zerisco zelf nog de activiteiten van Jafra Security in Temse over. Het spreekt voor zich dat wij ook de klanten van Jafra Security graag welkom heten bij Wellens Security Solutions.

Over Wellens Security Solutions

Wellens Security Solutions is het geesteskind van Aäron Wellens, erkend installateur van alarm- en camerasystemen. Wij bieden al meer dan tien jaar professionele beveiligingsoplossingen aan voor zowel particulieren als bedrijven.

Van toegangscontroles op ruime bedrijfsparkings tot alarmsystemen bij woonhuizen: Wellens Security Solutions staat paraat voor alle beveiligingsinstallaties in een ruime regio. Aarzel dus niet om ons te contacteren voor vragen over uw installatie, een onderhoud of eventuele uitbreiding.