Inbraakbeveiliging plaatsen

Maakt u zich ook zorgen over inbraken wanneer u op uw werk zit of even op vakantie gaat? De meeste inbraken gebeuren namelijk wanneer niemand thuis is, vooral in de namiddag. Ook ’s nachts kunnen inbrekers toeslaan en u bestelen van uw eigendom. Het valt op dat de meeste inbraken achteraan het huis gebeuren, omdat daar minder allesziende ogen aanwezig zijn.

Heeft u deze zorgen, dan kan u investeren in een professionele inbraakbeveiliging. Door uw huis te beveiligen tegen inbraken, kunt u met een gerust hart naar uw werk of op vakantie vertrekken.

Bij Wellens Security Solutions kunt u terecht voor inbraakbeveiliging zoals alarmsystemen en/of camerabewaking die allemaal beschikken over het Incert-certificaat of Incert-label, het hoogste kwaliteitslabel in België. Met dat label garanderen wij materialen van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met de expertise van een vakman.

U voelt zich meteen veel veiliger en kan erop vertrouwen dat u meteen op de hoogte wordt gehouden wanneer er verdachte bewegingen gebeuren rondom uw eigendom. Zo kan u onnodige kosten door schade vermijden en meteen ingrijpen wanneer er een onbevoegd persoon zich rond uw woning begeeft.

Wij hebben een breed assortiment aan inbraakbeveiliging, zoals de alarmsystemen en camera’s. Bovendien staan wij ook in voor een perfecte installatie van de aangekochte producten, waardoor u meteen al van de camera’s of alarmsystemen gebruik kunt maken. Een instant veiligheidsgevoel.

Getest voor installatie

Wellens Security Solutions wil dan ook iedere klant een veilig gevoel bezorgen en dat doen wij door onze professionele aanpak. Onze producten zijn steeds getest vooraleer wij die installeren in uw woning. Zo weten we met zekerheid dat alles naar behoren werkt.

Wenst u meer informatie over inbraakbeveiliging of heeft u interesse in een van onze producten zoals camerabewaking of alarmsystemen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen over inbraakbeveiliging. Wellens Security Solutions is gevestigd in Wetteren, maar staat graag in voor uw inbraakbeveiliging in de volledige provincies West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Interesse in alarmsystemen
voor bedrijven?