Brandbeveiliging Oost-Vlaanderen /
Brandbeveiliging West-Vlaanderen

Brandbeveiliging is een van de belangrijkste zaken wanneer het gaat over de veiligheid van uw woning of kantoor. Uw pand optimaal beschermen tegen brand? Laat dan een branddetectiesysteem installeren. Voor brandbeveiliging in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen helpt Wellens Security Solutions u graag verder.

Hoe beter de branddetectie, hoe sneller een brand gemeld wordt en hoe beperkter de materiële schade. Inzake branddetectie is er bepaalde apparatuur die u zeker moet kopen zoals rookmelders en een brandalarm.

 

  • Rookmelders gaan af wanneer er sprake is van rookontwikkeling. Voor optimale veiligheid gaat u best voor koppelbare rookmelders. Als een van de gekoppelde melders gevaar detecteert, slaat niet enkel deze ene melder alarm, maar reageren ook alle andere gekoppelde rookmelders. Tegenwoordig kunt u ook slimme rookmelders kopen die u via een app op uw smartphone of tablet aan en uit kunt zetten. De app brengt u ook op de hoogte indien u niet thuis bent.
  • Daarnaast is ook een brandalarm belangrijk als u uw woning of kantoor wilt beschermen tegen brand. Om uw veiligheid te garanderen, wordt deze apparatuur op strategische locaties geplaatst. Het is ook mogelijk om via een brandalarm meteen externe contactpersonen op de hoogte te brengen wanneer het alarm afgaat. Wanneer u niet thuis bent of niet aanwezig bent op kantoor, kunt u dan alsnog ingrijpen.

Kies voor een professionele aanpak

Wilt u uw woning of kantoor in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen zo goed mogelijk beveiligen en voorkomen dat inbrekers vrij hun gang kunnen gaan? Dan is het kopen van camerabewaking een goed idee. Volg alles in en rond uw woning of bedrijf vanop uw smartphone of tablet en herbekijk de beelden achteraf via het opnametoestel.

Of wat dacht u van een goedwerkend alarmsysteem in combinatie met camera’s? Zo maken ongewenste gasten geen schijn van kans. Bij Wellens Security Solutions helpen wij u graag met het samenstellen en installeren van camerabewaking op maat, beginnend bij een grondige analyse en rekening houdend met de wet- en regelgeving.

Meer weten over het plaatsen van camerabewaking? Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de concrete prijs van camerabewaking in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wellens Security Solutions is gevestigd in Wetteren, nabij Gent, maar helpt u graag verder in de volledige regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Reken op onze expertise voor uw professionele camerabewaking in Gent en omstreken.

alarmsystemen | Camera's | Inbraakalarm | Beveiliging

Schrikt inbrekers af

Mogelijkheid om alles terug te zien

Camerabewaking kopen | Camera's | Inbraakalarm | Beveiliging

Reageren op beweging

Camerabewaking kopen | Camera's | Inbraakalarm | Beveiliging

Seintje bij verdachte situaties

Interesse in camerabewaking
voor bedrijven?