Alarmsysteem Oost-Vlaanderen /
Alarmsysteem West-Vlaanderen

Voel u helemaal veilig in uw woning of kantoor en laat een alarmsysteem plaatsen. De beste manier om een pand te beveiligen, is door gebruik te maken van een alarm. Wellens Security Solutions staat graag in voor de installatie van uw alarmsysteem in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen. Hier zijn dan ook heel wat voordelen aan verbonden:

  • Een alarmsysteem werkt reactief. Wanneer een ongewenste gast uw woning of kantoor probeert te betreden, gaat het alarm af en wordt u gewaarschuwd.
  • Daarnaast werkt het ook preventief aangezien inbrekers huizen met een alarmsysteem meestal vermijden. Zorg er dus voor dat aan de buitenkant van uw woning of kantoor duidelijk te zien is dat er een beveiligingssysteem aanwezig is.
  • Een derde voordeel waarom u een alarmsysteem moet kopen, is omdat het gunstig is voor de verzekering. Verzekeraars geven ook soms korting op de verzekeringspremie voor de inboedelverzekering wanneer u gebruik maakt van een alarminstallatie. Dat komt omdat de verzekeraar weet dat het risico op inbraak daalt wanneer u uw woning beveiligt.

Het grootste voordeel is dat een alarmsysteem bewoners een gevoel van veiligheid geeft. Met een alarm hoeft u zich geen zorgen te maken op gebied van inbraakveiligheid. Voor optimale beveiliging kunt u er ook voor kiezen om, samen met uw alarmsysteem, camerabewaking te laten installeren.

Waarvoor u ook kiest, bij Wellens Security Solutions zit u altijd goed. Wij helpen u met veel plezier bij het het kopen en installeren van een alarmsysteem in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen. Wilt u meer informatie over de installaties en andere zaken? Lees hier alles over onze inbraakbeveiliging.

Welk type alarmsysteem kopen?

Er zijn heel wat verschillende soorten alarmsystemen die u kunt kopen. Zo kunt u kiezen tussen een draadloos en bedraad systeem. Een draadloos systeem is eenvoudig te installeren aangezien u geen elektriciteitsaansluiting nodig heeft. Bij een stroomstoring blijft uw huis dus goed beveiligd.

Een bedraad systeem wordt geplaatst als er kabels zijn voorzien. Mensen kiezen vaak voor deze optie omdat de radiogolven van een draadloos systeem verstoord kunnen worden. Doordat de componenten hier met kabels zijn aangesloten, zal u nooit te maken krijgen met een storing. Toch zijn beide alarmsystemen even betrouwbaar. Een derde opties is een hybride systeem. Dat is de combinatie van een bedraad en draadloos systeem. Alle opties zijn makkelijk te activeren en deactiveren vanop afstand en geven u een ultiem veiligheidsgevoel.

Bij Wellens Security Solutions willen we slechts één ding: iedere klant een veilig gevoel bezorgen. Zowel thuis als op kantoor. Daarom kiezen wij voor een professionele aanpak. Al onze systemen worden nauwkeurig getest op effectiviteit en betrouwbaarheid en met onze jarenlange ervaring staan wij in voor het plaatsen en onderhouden van uw alarmsysteem. Dat doen we uiteraard zonder schade te berokkenen aan uw woning.

Wellens Security Solutions is gevestigd in Wetteren, nabij Gent, maar helpt u graag verder in een ruimere regio. Interesse in een alarmsysteem in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen?
Neem dan contact op met Wellens Security Solutions. 

Interesse in alarmsystemen
voor bedrijven?