Alarmsystemen plaatsen

Voel u voortaan 100% veilig thuis of op kantoor en laat een alarmsysteem plaatsen. Er zijn maar weinig maatregelen zo effectief bij het voorkomen van inbraken als het plaatsen van een degelijk alarmsysteem:

  • Werkt preventief: Een alarmsysteem plaatsen gaat zorgen voor een preventieve werking. Wanneer potentiële inbrekers zien dat er een alarmsysteem aanwezig is, gaan ze gewoonweg al minder snel bij u inbreken. Ze weten dan direct dat de kans erg klein is dat ze niet gepakt gaan worden. Het is het risico niet meer waard.
  • Werkt reactief: Daarnaast werkt een alarmsysteem natuurlijk ook reactief. Wanneer een inbreker onverhoopt toch probeert binnen te komen, gaat het alarm af.
  • Gunstig voor de verzekering: Een alarmsysteem levert het over het algemeen ook een lagere verzekeringspremie De verzekeraar weet dan namelijk ook dat er minder kans is op een inbraak. Het levert dus op die manier ook een financieel voordeel op.

Een ultiem veilig gevoel: Het grootste voordeel is misschien nog wel het gevoel van ultieme veiligheid. Zowel thuis als op kantoor is het toch wel fijner wanneer u weet dat alles op gebied van inbraakveiligheid helemaal op orde is. Met de alarmsystemen van Wellens Security Solutions zit u beslist goed. Meer weten over onze inbraakbeveiliging, met ook nog andere zaken naast de alarmsystemen? Lees hier alles over onze inbraakbeveiliging.

Welke alarmsystemen zijn er op de markt?

Er kan gekozen worden tussen een bedraad, draadloos of hybride systeem. Men spreekt over een bedraad systeem als er al kabels zijn voorzien. Een combinatie tussen een bedraad en draadloos systeem, noemt men hybride.

De systemen kan je makkelijk activeren of deactiveren van op afstand en zorgen voor een hoog veiligheidsgevoel thuis of op kantoor.

Professionele alarmsystemen plaatsen

Bij Wellens Security Solutions is het onze bedoeling om iedere klant een ultiem veilig gevoel te bezorgen.
Zowel thuis in eigen woning als ook op kantoor.

Vandaar ook dat wij kiezen voor een professionele aanpak. Onze alarmsystemen zijn veelvuldig getest op betrouwbaarheid en effectiviteit.

Voor meer informatie over onze alarmsystemen kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Interesse in alarmsystemen
voor bedrijven?